Morun la gratar

de ianculubita in Peste, 6 Mai 2011 | 15308 vizualizari

 

La noi la Galati,este un loc amenajat de primarie,unde vin moldovenii de peste Prut cu tot felul de marfuri;intr-o zi am gasit fileuri de morun;pofta a fost mare,dar nestiind cum sa-l fac,l-am pus pe gratar;nu va imaginati ce carne gustoasa are;

 

INGREDIENTE

  • 1bucata de morun
  • 1lamaie
  • 2linguri ulei de masline
  • sare,piper
  • sos de hrean
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la gratar:

Am spalat pestele,l-am uscat cu un prosop de bucatarie,l-am condimentat,am pus peste el zeama de la 1/2lamaie,uleiul de masline,i-am facut putin "masaj"dupa care l-am lasat 10-15min;l-am pus pe gratarul de tefal,si l-am servit cu sos de hrean(hrean ras pe razatoare si amestecat cu 2linguri de smantana si sare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

ianculubita 1

12.05.2011, 17:24

Fetelor,este pentru prima data cand savurez si eu o bucata de morun;daca aveti ocazia si gasiti,nu ve-ti regreta aceasta bucata de peste,carne;eu,l-am pus pe gratar,pentru ca nu am stiut o alta reteta

mihaelar63 1

12.05.2011, 17:37

Sunt trista si neconsolata , ce-as mai prinde si eu un transport de acesta de delicatese

babi5 1

26.11.2014, 20:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane 2